Aanbod nieuwe elektrische scooters

Elektrische Scooters Kopen bij Van Houwelingen

Elektrische scooters zijn de toekomst van mobiliteit. Met hun geavanceerde elektrische aandrijfsysteem bieden ze een duurzaam en stil alternatief voor traditionele scooters. Bij Van Houwelingen hebben we een breed assortiment aan elektrische scooters die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bekijk ons hele assortiment of lees hieronder verder over de voordelen van elektrische scooters.


Er zijn 12 scooters gevonden:

NIU

Nieuwe NIU MQ i GT lite 45 km

€ 3.824,-

NIU

Nieuwe NIU NQi GTS 45 km

€ 3.798,-

Vmoto

Nieuwe Vmoto F01 45 km

€ 3.548,-

Kymco

Nieuwe Kymco iOneX

€ 3.348,-

Piaggio

Nieuwe Piaggio 1 25 KM

€ 2.929,-

NIU

Nieuwe NIU MQi+ sport

€ 2.799,-

SYM

Gebruikte SYM X-pro 45

€ 2.650,-

Vmoto

Nieuwe Vmoto CUx 25 km

€ 2.548,-

Yadea

Nieuwe Yadea G5 45 km

€ 2.398,-

Yadea

Nieuwe Yadea G5 45 km

€ 2.398,-

Yadea

Nieuwe Yadea T9L 45 km

€ 2.299,-

NIU

Nieuwe NIU Mqi + Lite 25 km

€ 2.299,-

Duurzaamheid van elektrische scooters

Als u milieuvriendelijkheid een belangrijke factor vindt bij het uitkiezen van een scooter, dan is een elektrische scooter de ideale optie voor u. Elektrische scooters stoten in tegenstelling tot traditionele scooters met een brandstofmotor geen schadelijke uitlaatgassen uit en verminderen zo uw ecologische voetafdruk. Door te kiezen voor een elektrische scooter draagt u bij aan een schonere en groenere toekomst.

Elektrische scooters hebben minder onderhoud nodig

In vergelijking met traditionele scooters met een verbrandingsmotor hebben elektrische scooters minder onderhoud nodig. Dit komt doordat ze geen complexe verbrandingsmotoren hebben die regelmatig onderhoud en afstelling vereisen. Elektrische scooters hebben minder bewegende delen en hebben geen olieverversingen nodig. Dit betekent dat u minder tijd en geld hoeft te besteden aan onderhoudskosten.

 

Onze experts kunnen u voorzien van advies over het juiste onderhoud en tips om de levensduur van uw elektrische scooter te optimaliseren. Geniet van een zorgeloze rijervaring dankzij een onderhoudsvriendelijke elektrische scooter.

Populaire merken

Bij Van Houwelingen bieden we een breed scala aan populaire elektrische scooters die voldoen aan verschillende wensen en behoeften. Onze selectie omvat enkele van de meest gewilde merken in de elektrische scootermarkt. Denk aan de sportieve Super Soco CPX, het bekroonde merk NIU, de betrouwbare Yadea en de iconische Vespa.

 

Daarnaast verkopen wij ook de veelgeprezen Piaggio Zip, een geliefd model dat al jarenlang populair is onder scooterliefhebbers. Wil je meer weten over de Piaggio Zip scooter? Neem dan een kijkje op onze landingspagina over Piaggio Zip scooters.

De actieradius

Wij begrijpen dat de actieradius van een elektrische scooter een belangrijke overweging is bij het maken van uw keuze. Elektrische scooters hebben over het algemeen een indrukwekkende actieradius van gemiddeld 50 kilometer. Dit kan worden verlengd tot ongeveer 100 kilometer als u een tweede accu aangeschaft. Dit is gebaseerd op een volle batterijlading en is afhankelijk van factoren zoals rijstijl, terrein en het vermogensniveau. Met deze actieradius kunt u moeiteloos dagelijkse taken uitvoeren, zoals woon-werkverkeer, boodschappen doen en zelfs het verkennen van de stad.

Hoe snel kunnen elektrische scooters rijden?

Bij Van Houwelingen bieden we elektrische scooters aan met snelheden van zowel 25 km/u als 45 km/u. De scooters met een snelheid van 25 km/u zijn perfect voor stedelijk gebruik en moeten op het fietspad rijden. Elektrische scooters met een snelheid van 45 km/u zijn ideaal voor grotere afstanden of ritten buiten de stad en moeten op de rijbaan rijden.

Elektrisch opladen van uw accu

Het opladen van uw accu is gemakkelijk thuis te doen. Met een elektrische scooter hoeft u dus nooit naar een tankstation. Het is belangrijk om de eerste vijf keer de accu volledig leeg te rijden voordat u deze oplaadt aangezien u zo de levensduur van de accu verlengt. Daarna kunt u deze opladen wanneer het nodig is. Ook is het belangrijk om de accu af en toe op te laden als u de elektrische scooter een tijdje niet gebruikt. Wij raden aan om de accu in ieder geval een keer per maand op te laden om een zo lang mogelijke levensduur van de accu te garanderen.

 

Als u de elektrische scooter regelmatig gebruikt dan kunt u bij ons terecht voor een tweede accu. Hierdoor bent u minder afhankelijk van de actieradius en kunt u zonder zorgen langer de weg op. Afhankelijk van het model is het ook altijd mogelijk om een nieuwe accu bij ons te halen als de oude accu niet meer optimaal werkt. Wilt u weten hoe het met uw accu staat? Bekijk hier onze opties rondom het uitvoeren van een accutest.

Altijd verzekerd bij Van Houwelingen

Met een elektrische scooter van ons bent u altijd verzekerd van hulp bij het aansluiten van de juiste verzekeringen. We zijn aangesloten bij de ANWB Unigarant voor onder andere scooterverzekeringen en wij helpen u hier graag mee op weg. Daarnaast zullen wij de verzekering op de hoogte stellen bij diefstal en/of schade als u via ons bent verzekerd en de schade na akkoord voor u herstellen.

Officiële dealer van A-merken

Wij zijn ook officiële dealers van merken als Super Soco, NIU, Segway, Yadea, Evomaxx, Doohan en Nipponia. Dat betekent dat altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom deze merken en dat we rechtstreeks contact hebben met de importeurs wanneer er problemen zijn. Zo garanderen wij een optimale service. Dat is pas écht zorgeloos genieten van uw elektrische scooter.

Voor iedere situatie

Bij ons staat een goede service hoog in het vaandel en daarom proberen wij u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de aanschaf van uw nieuwe elektrische scooter. We gaan graag in gesprek met u om erachter te komen waar u de elektrische scooter voor wilt gaan gebruiken. Het kan zijn dat u de elektrische scooter gaat gebruiken voor woon-werkverkeer of voor de dagelijkse ritjes naar de supermarkt. Voor iedere situatie hebben wij de ideale elektrische scooter voor u.

Elektrische scooter kopen?

Bent u overtuigd van de voordelen van elektrische scooters? Bij Van Houwelingen bent u aan het juiste adres. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van uw ideale elektrische scooter. Bezoek onze winkel in Arkel of bekijk ons volledige assortiment aan elektrische scooters op deze pagina!Onze scootermerken

Aprilia
Benelli
Derbi
Doohan
Kymco
Nipponia
NIU
Peugeot
Piaggio
Qwic
Segway
SYM
Vespa
Vmoto
Yadea