Service

Van Houwelingen Tweewielers: uw partner voor een complete service

Naast het verkopen van tweewielers kunnen wij u ook verschillende relevante services bieden. Of u nu op zoek bent naar onderhoud, reparatie, inruil, verzekering of iets anders, wij staan klaar om u te helpen. Met onze moderne werkplaats en ervaren monteurs streven we ernaar uw tweewieler in optimale conditie te houden, zodat u zorgeloos kunt blijven rijden.

 

Echt vakmanschap in onze eigen werkplaats

Onze werkplaats is volledig gemoderniseerd en uitgerust met de nieuwste technologieën om uw tweewieler te onderhouden en repareren. Onze monteurs zijn gekwalificeerd en blijven voortdurend up-to-date door middel van relevante cursussen. Dit stelt hen in staat om met de juiste kennis uw tweewieler in uitstekende staat te houden of te repareren.

 

Sta nooit stil met onze leenfietsen of -scooters

In het geval dat uw fiets of scooter reparatie nodig heeft, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze leenfietsen en leenscooters, mits deze beschikbaar zijn. Hiermee kunt u uw dagelijkse activiteiten voortzetten zonder dat u hinder ondervindt aan de reparatie van uw fiets of scooters. Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het afnemen van een leenscooter. Een leenfiets is een gratis service.

 

Overschrijven en tenaamstelling van uw fiets, bromfiets, snorfiets of scooter

Als u een tweedehands brommer of scooter heeft gekocht, dan moet u het kenteken op uw naam laten zetten om het eigendom over te schrijven. Wij zijn trots op onze RDW-erkenning, wat betekent dat wij bevoegd zijn om het kenteken uw Speed Pedelec, scooter of bromfiets op uw naam te zetten. Ook kunnen wij uw tweewieler vrijwaren, waardoor u verzekerd bent van een vlotte en correcte afhandeling van de formaliteiten.

 

Behoud een krachtige tweewieler met onze accutest

De accu is voor veel tweewielers een belangrijk onderdeel. Zo is de accu van uw E-of elektrische scooter van vitaal belang voor de prestaties van uw voertuig. Met behulp van geavanceerde uitleesapparatuur kunnen wij uw accu testen en u voorzien van een gedetailleerd rapport. Kom langs voor een vrijblijvende accutest en ontdek hoe uw accu presteert!

 

Ervaar zelf hoe uw nieuwe tweewieler rijdt met een proefrit

Bij Van Houwelingen begrijpen we dat u eerst uw nieuwe tweewieler wilt proberen voordat u een beslissing neemt. Daarom kunt u bij ons vrijblijvend op verschillende merken en modellen proefrijden. Onze diverse selectie stelt u in staat om op uw gemak te ontdekken welke tweewieler het beste bij uw behoeften past. Daarnaast staat ons personeel klaar om u passende adviezen en tips te geven, zodat u deze keuze altijd met een goede onderbouwing kunt maken.

 

Haal- en Brengservice: gemak tot aan uw voordeur

Het ophalen of wegbrengen van een kapotte tweewieler kan een lastige situatie zijn. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de buitenband van uw fiets lek is, waardoor u deze fiets niet naar onze werkplaats kunt rijden. Hetzelfde geldt voor zwaardere scooters of brom- en snorfietsen.

 

Om u te ondersteunen in dit proces bieden wij een handige haal- en brengservice voor uw tweewieler. Of het nu gaat om reparatie of onderhoud, wij halen uw fiets of scooter op in overleg en brengen deze als dit gewenst is ook weer terug. Het is belangrijk op te merken dat er kosten verbonden zijn aan deze service en de prijs afhankelijk is van uw woonplaats.

 

Ruil uw oude fiets in bij aankoop van een nieuwe fiets

Bij de aankoop van een nieuwe (elektrische) fiets bieden wij u de mogelijkheid om uw gebruikte tweewieler in te ruilen. Op deze manier kan uw oude fiets worden hergebruikt of een andere bestemming krijgen, zonder dat hij in de weg staat bij u thuis. Op deze manier dragen wij ook bij aan het tegengaan van eventuele zwerffietsen op straat. Let op, deze regeling geldt niet voor de aankoop van tweedehands fietsen. Wij streven ernaar om uw overstap naar een nieuwe tweewieler zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Scooter recycling bij Van Houwelingen Tweewielers

Als officieel inleverpunt van SRN, bieden wij de mogelijkheid om uw oude scooter te recyclen. Om dit te doen, plaatst u de scooter met de juiste en volledige papieren en het kenteken bij ons en wij zorgen voor de rest. U kunt kiezen tussen twee opties: breng de scooter zelf en ontvang een vrijwaring voor € 15,-, of laat ons de scooter ophalen en ontvang een vrijwaring voor € 35,-. Meer informatie over scooter recycling ontvangen? Kom bij ons langs in de werkplaats!

 

Regel bij ons gemakkelijk de financiering voor uw tweewieler

Wij begrijpen dat de aankoop van een nieuwe fiets of scooter een grote investering kan zijn. Daarom zijn we aangesloten bij Scooterflex en Fietsflex, financieringsbedrijven die u de mogelijkheid bieden om uw tweewieler op afbetaling te nemen. Bezoek ons in de werkplaats voor meer informatie over onze financieringsmogelijkheden.

 

Verzekeringen: met een veilig gevoel de weg op

Bij het dagelijks gebruik van uw tweewieler loopt u het risico op eventuele schade, ook wanneer dit buiten uw eigen macht om gebeurt. Bij Van Houwelingen kunt u goed verzekerd onze werkplaats verlaten. Voor fietsverzekeringen werken wij samen met ENRA Verzekeringen. Daarnaast zijn we aangesloten bij Unigarant/ANWB voor de bromfiets- en scooterverzekeringen. Wij helpen u graag met het afsluiten van de juiste verzekering en brengen de verzekeraar op de hoogte als er sprake is van diefstal of schade.

 

Neem nu contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze services? Neem dan nu contact met ons op of kom langs in onze werkplaats. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw tweewielerbehoeften. We verwelkomen u graag!

 


Terug




Deel het met uw vrienden!

Werkplaatsplanner

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Woensdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Donderdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Vrijdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Zaterdag:  09:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
Tussen 12:30 & 13:00 zijn wij gesloten ivm lunchpauze


Contactgegevens

Facebook


Financiering