Scooters

Van Houwelingen Tweewielers: uw partner op het gebied van scooters

Overweegt u om een scooter aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Of u nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke elektrische scooter, een krachtige bromscooter, een handige snorscooter voor stadsverkeer of zelfs een betrouwbare tweedehands scooter; wij hebben precies wat u nodig heeft.

Er zijn 52 scooters gevonden, waarvan 1 t/m 12 hier worden weergegeven:

Piaggio

Nieuwe Piaggio ZIP SP

€ 123.456,-

Vespa

Nieuwe Vespa x Justin Bieber 45 km 50 cc

€ 4.859,-

Vmoto

Nieuwe Vmoto CPX 25 km

€ 4.499,-

Vespa

Nieuwe Vespa 75th 25 km

€ 4.469,-

Vespa

Nieuwe Vespa Sprint S 25 km 50cc

€ 4.459,-

Vespa

Nieuwe Vespa Sprint S

€ 4.459,-

Vespa

Nieuwe Vespa Sprint 25 KM 50cc

€ 4.359,-

Vespa

Nieuwe Vespa Primavera 45 km 50cc

€ 4.259,-

Piaggio

Gebruikte Piaggio MP3 300LT Touran MP3 300 LT YOURBAN

€ 3.950,-

NIU

Nieuwe NIU MQ i GT lite 45 km

€ 3.824,-

NIU

Nieuwe NIU NQi GTS 45 km

€ 3.798,-

Vmoto

Nieuwe Vmoto F01 45 km

€ 3.548,-

Advies op maat bij de aanschaf van uw nieuwe scooter

Graag helpen wij u om de juiste keuze te maken bij de aankoop van uw scooter. Onze experts staan voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u de perfecte scooter vindt die aan al uw wensen en behoeften voldoet. We begrijpen dat er veel keuzes zijn en dat elk type scooter unieke voordelen biedt. Daarom nemen we graag de tijd om u te adviseren, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Daarvoor kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in de winkel.

 

Elektrische scooters kopen in de regio van Arkel, Leerdam en Gorinchem?

Elektrische scooters zijn de toekomst van mobiliteit en bieden een duurzaam en stil alternatief voor traditionele scooters. Bij Van Houwelingen vindt u hoogwaardige elektrische scooters die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze scooters verminderen uw ecologische voetafdruk aanzienlijk doordat ze geen schadelijke uitlaatgassen uitstoten, waardoor u actief bijdraagt aan een schonere en groenere toekomst. Bovendien vereisen elektrische scooters aanzienlijk minder onderhoud in vergelijking met scooters met verbrandingsmotoren, wat zowel tijd als geld bespaart.

 

Groot assortiment aan populaire elektrische scootermerken

Ons assortiment omvat populaire merken zoals Super Soco, NIU, Yadea, Vespa en de geliefde Piaggio Zip. Deze elektrische scooters hebben een indrukwekkende actieradius van gemiddeld 50 kilometer en dit kan worden uitgebreid tot ongeveer 100 kilometer d.m.v. een extra accu. Het opladen van een accu is eenvoudig en snel om zelf thuis te doen. Bekijk hier onze landingspagina over elektrische scooters voor meer informatie.

 

Snorscooters kopen in de regio Arkel, Leerdam en Gorinchem

Voor stedelijke mobiliteit is een snorscooter vaak de beste keuze. Met een maximale snelheid van 25 km/u en het voornamelijk gebruik van fietspaden biedt een snorscooter een handige en wendbare manier om door de stad te bewegen. Ontdek onze selectie snorscooters, waaronder populaire modellen zoals de Piaggio Zip, SYM, Vespa en Peugeot Kisbee op onze landingspagina over snorscooters.

 

Wendbaarheid in de stad

Een van de grootste voordelen van snorscooters is hun wendbaarheid. Ze zijn perfect geschikt voor stadsverkeer, waar smalle straatjes en drukke verkeersomstandigheden de norm zijn. Met een snorscooter kunt u snel en gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren, files vermijden en uw bestemming snel bereiken. Ook zijn snorscooters welkom op de fietspaden en kunt u altijd wel een parkeerplaats vinden voor uw voertuig.

 

Bromscooters kopen bij Van Houwelingen in Arkel

Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle bromscooter? Onze collectie bromscooters omvat merken als Aprilia, SYM, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Bromscooters zijn ideaal voor langere afstanden en bieden hogere snelheden dan snorscooters. Ze zijn geschikt voor zowel rijden op de rijbaan als op het fietspad, waardoor ze veelzijdig zijn voor verschillende situaties.

 

Veilig, stabiel en stijlvolle bromscooters

Bromscooters zijn ontworpen met stabiliteit en veiligheid in gedachten. Ze hebben over het algemeen grotere wielen en een robuuster frame dan snorscooters, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare rijervaring, zelfs op hogere snelheden. Bovendien zijn de remmen van bromscooters krachtiger, waardoor u snel en veilig kunt stoppen, ook in noodsituaties. Onze bromscooters zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle ontwerpen, variërend van sportief en modern tot klassiek en elegant. Er is altijd een bromscooter die bij uw persoonlijke stijl past. Ontdek alles over onze bromscooters op deze landingspagina!

 

Tweedehands scooter kopen bij Van Houwelingen Tweewielers

Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe scooter niet altijd binnen ieder budget past. Daarom bieden we ook een uitgebreide selectie van tweedehands scooters van hoge kwaliteit. Onze gebruikte scooters worden zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd door onze ervaren werknemers om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren voordat ze worden aangeboden.

 

Betaalbaarheid en kwaliteit

Een tweedehands scooter is een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een betaalbaar alternatief zonder veel concessies te doen aan kwaliteit. Dit stelt u in staat om te genieten van de vrijheid en mobiliteit die een scooter biedt, zonder uw budget te overschrijden.

 

Onderhoud en reparatie

Wij bieden niet alleen scooters van topkwaliteit aan, maar zorgen er ook voor dat uw scooter in de best mogelijke conditie kan blijven. Onze ervaren monteurs staan klaar om allerlei soorten scooterreparaties en -onderhoud uit te voeren.

 

Houd uw scooter in topconditie

Regulier onderhoud is essentieel om de prestaties en veiligheid van uw scooter te waarborgen. Onze experts zijn vaardig in o.a. olieverversingen, bandenwissels, het afstellen van remmen, controleren van verlichting en nog veel meer. Met regelmatig onderhoud kunt u er zeker van zijn dat uw scooter soepel blijft rijden en dat eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Meer weten over onderhoud en reparatie? Klik dan op deze link!

 

Accessoires en aanpassingen

Wilt u uw scooter aanpassen of personaliseren? Bij Van Houwelingen bieden we een uitgebreid assortiment aan accessoires om uw scooter te beter af te stellen op uw wensen. Denk hierbij aan sterke kettingsloten, een windscherm voor extra bescherming tegen de elementen of zelfs een krachtige uitlaat voor verbeterde prestaties. Kom bij ons langs in de winkel om alle mogelijkheden te bekijken!

 

Waarom kiezen voor Van Houwelingen?

Bij Van Houwelingen staat u als klant altijd centraal. Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van uw scooteraankoop. Neem nu contact met ons op of kom langs in onze winkel! We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!


Onze scootermerken

Aprilia
Benelli
Derbi
Doohan
Kymco
Nipponia
NIU
Peugeot
Piaggio
Qwic
Segway
SYM
Vespa
Vmoto
Yadea