Scooter Reparatie - Betrouwbare en Professionele Diensten bij Van Houwelingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare scooter reparatie in de buurt? Voor een scooter reparatie in de regio van Arkel, Gorinchem, Sliedrecht of Papendrecht bent u bij ons aan het juiste adres! Van Houwelingen is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige en professionele scooter reparatieservices. Met onze eigen werkplaats, ervaren monteurs, erkend dealerschap en snelle doorlooptijden zorgen we ervoor dat uw scooter snel weer in topconditie is. Neem vandaag nog contact met ons op of lees hieronder meer over onze services!

Een scooter reparatie voor iedere situatie

Bij Van Houwelingen bieden wij een uitgebreid scala aan scooter reparatieservices. Of het nu gaat om regulier onderhoud, het verhelpen van lekke banden, het oplossen van startproblemen of het repareren van andere technische problemen, wij regelen het voor u. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in alle A-merken die wij verkopen en hebben de expertise om verschillende reparaties vakkundig uit te voeren.

 

Reparaties in onze eigen werkplaats

Wij hebben onze eigen werkplaats waar alle scooter reparaties kunnen worden uitgevoerd. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de juiste gereedschappen om een grondige diagnose en reparatie mogelijk te maken. Bovendien hebben we een ruime voorraad aan onderdelen. Hierdoor kunnen we snel de benodigde onderdelen vervangen en uw scooter efficiënt repareren. Geen scooter reparatie bij de fabriek van de leverancier, maar gewoon bij u in de buurt. Dat voelt wel zo vertrouwd!

 

Altijd in goede handen bij onze gecertificeerde monteurs

Onze gecertificeerde monteurs beschikken over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van scooter reparaties. Onze monteurs volgen regelmatig trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Als erkend dealer van A-merken hebben onze monteurs toegang tot de meest recente kennis en updates. Met hun vaardigheden en ervaring zorgen onze gecertificeerde monteurs ervoor dat uw scooter de best mogelijke service krijgt.

 Gegarandeerd snelle doorlooptijden bij uw scooter reparatie

Bij Van Houwelingen begrijpen we dat u uw scooter zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Daarom streven we naar een snelle en efficiënte reparatieservice. In de meeste gevallen kunnen wij uw scooter binnen enkele werkdagen repareren. Wanneer u uw scooter bij ons achterlaat, zullen onze monteurs zo snel mogelijk aan de slag gaan. Bij Van Houwelingen doen we er alles aan om uw scooterreparatieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 

Volledig ontzorgd dankzij onze leenvoertuig service

Bij Van Houwelingen begrijpen we dat mobiliteit essentieel is, zelfs tijdens de periode van scooter reparatie. Daarom bieden wij leenvoertuigen – zoals een scooter, e-bike of fiets – aan als service aan onze klanten. U kunt kosteloos gebruikmaken van dit voertuig terwijl uw eigen scooter wordt gerepareerd. Op deze manier kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden voortzetten zonder onderbreking. Onze leenvoertuigen zijn goed onderhouden en betrouwbaar, zodat u met vertrouwen op pad kunt gaan. Op deze manier doen wij er alles aan om u zo min mogelijk hinder te laten ondervinden tijdens de scooterreparatie.

 

Bij ons loopt u nooit tegen onverwachte kosten aan

De kosten van de reparatie worden van tevoren besproken. Wij hebben basisprijzen die aansluiten op bepaalde reparatiewerkzaamheden. Over het algemeen zullen de kosten niet veel afwijken van deze prijzen. Wanneer er meer werkzaamheden nodig zijn om uw scooter weer werkzaam te krijgen dan spreken wij spreken vaak af om reparaties tot € 200 door te voeren. Bij reparaties boven dit bedrag nemen wij altijd telefonisch contact op om de verdere reparatiekosten te bespreken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door onverwachte kosten.

 

Extra ondersteuning bij het afsluiten van een verzekering

Wij helpen u graag bij het afsluiten van de juiste verzekering. We zijn aangesloten bij ANWB Unigarant, een verzekeraar waar u terecht kunt voor allerlei scooterverzekeringen. Als u bij ons verzekerd bent en er is sprake van diefstal of schade, dan zorgen wij ervoor dat de verzekering op de hoogte wordt gebracht. Nadat alles door u is goedgekeurd, kunnen wij de benodigde reparaties voor u uitvoeren in onze eigen werkplaats. Zo houden wij verzekeringen en reparaties zo makkelijk mogelijk voor u.

 

Scooter reparatie in de buurt laten uitvoeren?

Laat uw scooter reparatie uitvoeren bij Van Houwelingen. Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om u te helpen en uw scooter weer in optimale staat te brengen. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn! Neem nu contact met ons op een maak een afspraak!


Terug
Deel het met uw vrienden!

Werkplaatsplanner

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Woensdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Donderdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Vrijdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Zaterdag:  09:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
Tussen 12:30 & 13:00 zijn wij gesloten ivm lunchpauze


Contactgegevens

Facebook


Financiering