Over ons

Welkom bij Van Houwelingen Tweewielers!

Wij zijn Fabian en Mar van Aalsburg en samen met ons jonge en enthousiaste team staan wij klaar om u te helpen met al uw tweewielerbehoeften. Met meer dan 30 jaar gezamenlijke ervaring oefenen wij iedere dag met veel liefde ons vak uit.

 

Persoonlijk contact

Bij Van Houwelingen Tweewielers staan klantgerichtheid en service hoog in het vaandel.

Wij geloven in persoonlijk contact en bieden u graag een warm welkom in onze fysieke winkel. Ook vinden wij het belangrijk om naar uw wensen te luisteren en deze goed te begrijpen. Op deze manier kunnen wij met u meedenken en op maat gemaakt advies geven. U kunt van ons verwachten dat wij al uw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden en dat wij u met plezier helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Passie voor het vak

Onze passie voor tweewielers gaat verder dan alleen het verkopen van fietsen en scooters. We vinden het belangrijk om onze klanten te helpen en ondersteunen in al hun behoeften rondom tweewielers. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tweewieler, accessoires, onderhoud of reparatie, wij helpen u graag!

 

We begrijpen hoe belangrijk uw tweewieler voor u is en daarom helpen wij u graag met het onderhouden en repareren. Dit doen wij op een transparante en eerlijke manier zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Bij ons is dat de normaalste zaak van de wereld!

 

Een eigen werkplaats met échte vakmensen

In onze moderne werkplaats voeren onze ervaren monteurs alle voorkomende werkzaamheden uit om uw tweewieler in topconditie te houden. Zij worden het hele jaar door geschoold door middel van cursussen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw tweewieler in goede handen is. Echt vakmanschap dus!

 

Als erkend dealer van diverse A-merken garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze producten en diensten.

 

Wij helpen u graag verder!

Kom vrijblijvend binnen in onze winkel en maak kennis met ons team en ons uitgebreide assortiment. Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te helpen!


Terug
Deel het met uw vrienden!

Werkplaatsplanner

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Woensdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Donderdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Vrijdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Zaterdag:  09:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
Tussen 12:30 & 13:00 zijn wij gesloten ivm lunchpauze


Contactgegevens

Facebook


Financiering