Bromscooters Kopen bij Van Houwelingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle bromscooter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u al onze beschikbare modellen. Wilt u meer informatie over bromscooters voordat u een van onze bromscooters wilt kopen? Lees dan snel verder! Op deze landingspagina vertellen we u alles wat u moet weten over bromscooters.

 

Wat is een bromscooter?

Bromscooters zijn tweewielige voertuigen met een maximale constructiesnelheid van 45 km/u. Deze scooters zijn uitgerust met een verbrandingsmotor en bieden een krachtige en efficiënte manier van transport. Onze bromscooters worden geleverd in verschillende merken en modellen, zodat u de bromscooter kunt kiezen die het beste bij uw stijl en behoeften past.

 

Wat is het verschil met snorscooters?

Het belangrijkste verschil tussen bromscooters en snorscooters is de maximale snelheid. Snorscooters hebben een constructiesnelheid van 25 km/u en mogen alleen op het fietspad rijden. Bromscooters hebben daarentegen een constructiesnelheid van 45 km/u en mogen zowel op de rijbaan als het fietspad rijden. Dit maakt bromscooters een uitstekende keuze voor mensen die bijvoorbeeld de scooter willen gebruiken voor woon-werkverkeer. Heeft u meer behoefte aan een rijtuig voor binnen de bebouwde kom? Bekijk dan hier onze pagina over snorscooters!

 

Waarom kiezen voor bromscooters?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een bromscooter. Allereerst bieden bromscooters hogere snelheden dan snorscooters, waardoor ze ideaal zijn voor langere afstanden of wanneer u snel op uw bestemming wilt zijn. Daarnaast hebben bromscooters een krachtigere motor, waardoor ze beter presteren in situaties waarin acceleratie en snelheid belangrijk zijn. Bovendien zijn bromscooters geschikt voor het rijden op zowel de rijbaan als het fietspad, waardoor u flexibiliteit heeft in uw reisroutes.

 

Populaire merken

Bij Van Houwelingen hebben wij een breed assortiment aan populaire bromscooters waardoor wij een bromscooter hebben voor iedere wens of behoefte. Hieronder vallen onder andere de Aprilia SXR, SYM Orbit, en Peugeot Kisbee bromscooters.

 

Ontdek ook onze veelgeprezen Piaggio Zip, een geliefd model dat al jarenlang favoriet is onder scooterliefhebbers. Wilt u meer weten over de Piaggio Zip scooter? Neem dan een kijkje op onze speciale landingspagina gewijd aan Piaggio Zip scooters.

 

Onderhoudstips voor bromscooters

Om ervoor te zorgen dat uw bromscooter in topconditie blijft, is regelmatig onderhoud belangrijk. Hieronder benoemen wij enkele handige onderhoudstips die helpen bij het verlengen van de levensduur van uw scooter:

 

  • Controleer regelmatig de bandenspanning en zorg ervoor dat deze op het juiste niveau is. Zo rijdt de scooter veiliger én zuiniger.
  • Rijd de eerste 5 à 10 minuten rustiger als de motor nog koud is. Hiermee verlengt u de levensduur enorm.
  • Reinig de scooter regelmatig om roest en andere schade te voorkomen.
  • In de winter wordt er veel strooizout op besneeuwde wegen gestrooid. Rijdt u in deze periode veel met de scooter? Reinig dan 2 à 3 keer per week de onderdelen van staal, chroom en aluminium met water tegen corrosie.
  • Laat uw bromscooter jaarlijks nakijken door een professionele monteur voor een grondige inspectie en eventuele reparaties. Wij kunnen u hier altijd mee helpen.

 

Bij Van Houwelingen begrijpen we het belang van kwalitatief onderhoud en daarom bieden wij een uitgebreide serviceafdeling waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties aan uw bromscooter. Onze deskundige monteurs staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw bromscooter altijd in optimale conditie verkeert. Benieuwd naar hoe we u kunnen helpen? Bekijk dan hier onze pagina over scooterreparaties.

 

Altijd verzekerd bij Van Houwelingen

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Zo doen wij ons uiterste best om u na de aankoop van uw nieuwe bromscooter bij te staan met de juiste nazorg. Zo helpen wij u bijvoorbeeld graag als u hulp nodig heeft met het afsluiten van de juiste verzekering.

 

Wij zijn aangesloten bij ANWB Unigarant, een verzekeraar waar u terecht kunt voor onder andere bromscooterverzekeringen. Als u bij ons verzekerd bent en er is sprake van diefstal of schade, dan zorgen wij ervoor dat de verzekering op de hoogte wordt gebracht. Nadat alles door u is goedgekeurd, kunnen wij de benodigde reparaties voor u uitvoeren. Onze service gaat op deze manier veel verder dan de voordeur.

 

Bromscooter kopen?

Wilt u graag een bromscooter kopen? Bekijk al onze modellen op deze landingspagina of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van uw ideale bromscooter. Heeft u nog onbeantwoorde vragen over bromscooters of onze andere producten of diensten? Neem dan nu contact met ons op!


TerugWerkplaatsplanner

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Woensdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Donderdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Vrijdag:  09:00 - 12:30 -- 13:00 -17:30
Zaterdag:  09:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
Tussen 12:30 & 13:00 zijn wij gesloten i.v.m. lunchpauze

!!! ----WIJ GAAN ER EVEN TUSSEN UIT----!!!
In verband met de zomervakantie zijn wij afwezig
van 26-07-2024 tot en met 12-08-2024,
Dinsdag 13-08-2024 staan wij weer voor u klaar!!!!
Wij wensen u een fijne vakantie,
Het van Houwelingen tweewielers team.


Contactgegevens

Facebook


Financiering